برنامهریزی بهتر، نتیجهی بهتر

اگر شما هم برای دستیابی به نتایج عالی برای امتحانات ترم و یا دیگر موارد به دنبال راه حلی هستید تا انتهای این مطلب را بخوانید.
۱)برنامهریزی هفتگی:
برنامهریزی به صورت هفتگی موجب هدفگذاری هفتگی میشود. به طور مثال: جمع بندی کل دروس پایهی دهم در تعطیلات عید و حل تستهای مربوطه (اگر هنوز بانک سوال و آزمونساز کوییز ۲۴ را برای خودآزمایی امتحان نکردید حتما یک بار امتحان کنید، برای اطلاعات بیشتر کلیک کنید)
۲)برنامهی منعطف:
برنامهریزی منعطف موجب میشود که بجای حذف ساعات درسیای که از دست رفته، آن ساعات را جبران کرد. به طور مثال: میتوان بجای از ۸ تا ۱۰ صبح زیست مطالعه میکنم گفت، امروز ۲ ساعت زیست میخوانم.
۳)مشخص کردن ساعات مطالعاتی:
با توجه به کلاسهای درسی و غیردرسی که دانشآموز در آن شرکت میکند، باید ساعات مطالعاتی هر روز را تخمین زد و ساعات مطالعاتی هفتگی را محاسبه کرد تا برنامهریزی دقیقتری داشت.
۴)اولویتبندی کردن:
با محاسبه ساعات مطالعاتی هفتگی لازم است دروسی که باید مطالعه شود را اولویتبندی کرد تا نتیجه بهتری گرفت. به طور مثال: در زمان امتحانات ترم، دانشآموز باید درسی را که امتحانش زودتر است را در اولویت قرار دهد و سپس دروس دیگر را مطالعه کند.
۵)بازه ۱۲۰ دقیقهای برای مطالعه:
باید به این نکتهی مهم دقت کرد که اگر بازه مطالعه بیشتر از ۱۲۰ دقیقه شود، مطالعه بعد از آن هیچ بازدهی نخواهد داشت.
** بهتر است دانشآموز درسهایی را که علاقهای به آنها ندارد را زودتر از بقیه دروس مطالعه کند، تجربه نشان داده اگر مطالعه این دروس به روزهای آخر موکول شود هیچوقت خوانده نمیشوند.**

دیدگاهتان را بنویسید