جمع بندی کنکور
جمع بندی کنکور
هر شخصی که برای کنکور آماده میشود و وقت و انرژی خود را صرف این موضوع میکند باید این موضوع را در ذهن داشته باشد که در نهایت باید اون مطالب و مباحث خوانده شده را مرور کند و در ذهن خود پررنگ تر کند . برای دریافت راهنمایی در زمینه جمع بندی کنکور در این مقاله آموزشی همراه ما باشید .
این مقاله برای 3 گروه زیر میباشد :
⭕ کسانی که تمام منابع درسی خود را خوانده اند.
⭕ کسانی که نیمی از منابع خود را خوانده اند .
⭕ کسانی که کمتر از 30 درصد از منابع را مطالعه کرده اند .
🌀 کسانی که تمام منابع درسی را خوانده اند :
دقت داشته باشید که درس هایی که بیشتر روی آن حساب کرده اید و زمان بیشتری را صرف مطالعه آن ها قرار داده اید بیشترین سهم از جمع بندی را نیز باید داشته باشند و نقاط قوت شما هستند. در اولویت بعدی درس هایی که بلدید و متوجه شدید اما احساس میکنید باید زمان بیشتری را برایشان اختصاص دهید را جزء برنامه تان قرار دهید و در نهایت نکته درس هایی که نقطه ضعف شما هستند را مطالعه کنید و مختصر مروری داشته باشید که اگر سوال آسانی از آن قسمت آمده بود را بتوانید بزنید . حواستان به این موضوع باشد که به دلیل حجم زیاد مباحث امکان دارد که زمان کافی برای جمع بندی نداشته باشید و این موضوع کاملا طبیعی است ؛ برای آن دسته از مباحثی که زمان نرسید ، صرفا تست بزنید و یا مطالعه ای بر خلاصه ای که قبلا تهیه کرده اید داشته باشید .
🌀 کسانی که نیمی از منابع را خوانده اند :
کسانی که در این گروه میباشند ، در دوران جمع بندی مطلب جدبد را مطالعه نکنند و صرفا جمع بندی مطالب خوانده شده را داشته باشند . زیرا که بیشترین اشتباه این گروه مدام خواندن مباحث جدید است زیرا که احساس میکنند عقب افتاده اند و باید تمام مباحث را در این زمان بخوانند در صورتی که بهتره به جای سطح ، عمق اطلاعات خودتونو افزایش دهید . این نسخه برای همه نیست اما مطمئن باشید معمولا زمانی مبحثی را یکبار می خوانید ، تسلط کافی ندارید و انتظار پاسخ دادن آن مبحث در کنکور هم باعث افزایش تعداد غلط های شما میشود .
🌀 کسانی که زیر 30 درصد را مطالعه کرده اند :
خب کسانی که در این گروه هستند تمام مطالبی که در بالا گفتیم را فراموش کنند . از زمانتان استفاده کنید و فقط مباحث مهم هر درس را بخوانید و تستش را بزنید و حساس روی کیفیت مطالعتون نباشید و سعی کنید همینطور پیش بروید . از هر درس مباحث مهمش را بخوانید.
🟥 دلایل افت در جمع بندی :
عدم دسته بندی مناسب مطالب در ذهنتان
نشناختن انواع تیپ های تستی و نزدن تست کافی
عدم تسلط کافی در مباحث مطالعه شده
عدم قرار گرفتن در شرایط آزمون
عدم مرور مناسب و فراموشی درس ها
عدم هدف گذاری مناسب و مبهم بودن هدف
دیدگاهتان را بنویسید