دلایل انجام ندادن تکالیف توسط دانشآموزان و روشهای مقابله با آن
در ادامه به بررسی برخی از دلایل انجام ندادن تکالیف توسط دانشآموزان و روشهای مقابله با آنها خواهیم پرداخت.
دانش لازم برای انجام آن را ندارند.
دانش اموزان باید به والدین و معلم خود اطلاع دهند که احساس میکنند مهارت یا دانش لازم برای تکمیل تکالیف را ندارند. از معلم خود راهنمایی بیشتری بخواهند تا خیلی عقب نمانند. والدین برای آنها زمان اختصاص دهند و یا به دنبال معلم خصوصی باشند. از طرفی دانش اموزان بدانند که معلمها در کنارشان هستند تا به آنها کمک کنند مهارتهایی را توسعه دهند که به آنها برای یادگیری دروس نیاز دارند. به آنها القا کنید که در این مسیر تنها نیستند و برای درخواست کمکشان خجالت نکشند.
اعتماد به نفس انجام تکالیف را ندارند.
بسیاری از دانشآموزان خود را با همسالان مقایسه میکنند. این امر میتواند منجر به عدم اعتماد به نفس شود. وقتی این اتفاق میافتد، بهانهجویی برای انجام ندادن تکالیف آسان است. اگر به توانایی خود در یادگیری یک موضوع خاص اعتماد ندارید، حتماً کمک بگیرید. معلمان، والدین و حتی دوستانتان به شما کمک خواهند کرد و روحیه لازم را به شما خواهند داد.
محل زندگی بیش از حد شلوغ است.
یکی از بهانههایی که معلمها اغلب از دانشآموزان خود میشنوند این است که خانه خیلی شلوغ یا پر سر و صدا است و نمیتوان تمرکز کرد. یافتن فضایی آرام و استفاده از گوشگیر یا هدفونهای حذف نویز میتواند به کاهش حواسپرتی کمک کند. این کار انجام تکالیف را برای شما آسانتر میکند.
نمیدانند از کجا شروع کنند.
احساس اضطراب، اغلب باعث میشود که دانشآموزان ندانند از کجا شروع به انجام تکالیف کنند. برای مقابله با این ابتدا یک نفس عمیق بکشید، فضایی ایجاد کنید که بتوانید در آن فعالیتهای خود را برنامهریزی کنید. فهرستی از تمام وظایف و مهلت ارائهی تکالیف خود تهیه کنید. هر بار روی یک تکلیف کار کنید با یک تکلیف آسان شروع کنید تا به یک برد سریع برسید، یا با چالش برانگیزترین تکلیف شروع کنید تا آن را از سر راه بردارید.
روش مطالعه ضعیفی دارید.
همه به یک شکل یا با سرعت یکسان یاد نمیگیرند. به این ترتیب، هر دانشآموز باید روش مطالعهی متفاوتی داشته باشد. اگر روشی که به کار گرفتهاید نتیجهای در بر ندارد، روش دیگری را امتحان کنید.
به مدرسه اهمیت نمیدهند.
دانش اموزان باید بدانند دانشی که در مدرسه به دست میآورند به آنها کمک می کند تا دنیا را بهتر درک کنند. روند تبدیل شدن به یک دانشآموز موثرتر آنها را به سمت ایجاد ویژگیهایی مانند نظم و انضباط شخصی و مسئولیتپذیری سوق میدهد.
فعالیتهای فوق برنامهی زیادی دارند.
ایجاد تعادل بین تکالیف مدرسه و فعالیتهای فوق برنامه میتواند دشوار باشد. شاید عضو یک تیم ورزشی باشید یا هر هفته چندین ساعت را به فعالیتهای هنری اختصاص میدهید. یافتن تعادل برای اطمینان از اینکه زمان کافی برای انجام تکالیف درسی دارید، میتواند چالش برانگیز باشد. ممکن است لازم باشد برخی از فعالیتها را تا زمانی که به طور منظم تکالیف خود را انجام نمیدهید، متوقف کنید.
معلم تکالیف زیادی میدهد.
گاهی اوقات، ممکن است به نظر برسد که معلمان بیش از آنچه آنها قادر به انجام آن هستند، تکالیف تعیین میکنند. حتی ممکن است باور داشته باشند که کاری که از آنها خواسته میشود غیرمنطقی است. در این مواقع به جای اینکه اجازه دهند تکالیف آنها را تحت تأثیر قرار دهند، باید سعی کنند با معلم یا والدین خود صحبت کنند تا بهترین راه را برای خود بیابند.
نتیجهگیری
دلایل زیادی باعث میشوند که یک دانشآموز تکالیف خود را انجام ندهد. مهم نیست که این دلایل چه هستند، مهم است که بدانید اطرافیان شما میخواهند به شما در کسب موفقیت کمک کنند. اگر دانشآموز هستید، دلایل و بهانههای ذکر شده در این مطلب را بخوانید، موارد مرتبط با شرایط خودتان را شناسایی کنید و از راهحلهای پیشنهادی استفاده کنید.
دیدگاهتان را بنویسید