رشته های متمرکز و نیمه متمرکز
رشته های متمرکز و نیمه متمرکز
منظور از رشته های نیمه متمرکز چیست؟
تمامی کد رشته محل های موجود در دفترچه انتخاب رشته کنکور به 2 گروه متمرکز و نیمه متمرکز که همان متمرکز دارای شرایط خاص است، تقسیم می شوند.برای جذب دانشجو در رشته های متمرکز، دانشگاه ها به صورت مستقیم عمل می کنند و تنها رتبه اکتسابی داوطلبان در کنکور اهمیت دارد.اما پذیرش در رشته های نیمه متمرکز دو مرحله ایست . تمامی کد رشته محل های موجود در دفترجه انتخاب رشته کنکور به دو گروه متمرکز و نیمه متمرکز که همان متکرکز دارای شرایط خاص است تقسیم بندی میشوند .
رشته های متمرکز :
برای جذب دانشجو در رشته های متم کز دانشگاه ها به صورت مستقیم عمل مینمایند و تنها رتبه ای که داوطلب در کنکور بدست آورده اهمیت دارد .
رشته های نیمه متمرکز :
اما پذیرش در رشته های نیمه متمرکز دو مرحله ای است، یعنی افراد علاوه بر کسب رتبه قبولی کنکور ، نیازمند شرکت در مصاحبه علمی ، آزمون شفاهی و یا معاینات پزشکی نیز هستند . انتخاب رشته نیمه متمرکز همزمان با انتهاب رشته کنکور میباشد و کلیه مراحل آن از طریق سایت سازمان سنجش کشور قابل انجام میباشد .
انتخاب رشته نیمه متمرکز
برای انتخاب اکثر رشته تایی که پذیرش در آن ها به روش نیمه متمرکز صورت میگیرد ، می بایست همزمان با انتخاب رشته کنکور سراسری و از طریق سایت سازمان سنجش آموزش کشور اقدام کنید .
داوطلبان باید پس از مطالعه دقیق دفترچه راهنمای انتخاب رشته و تهیه لیستی از کد رشته محل های موردنظرشون ، نسبت به انتخاب این رشته ها اعلام علاقه مندی کنند که این امر بر حسب نوع دانشگاه دارای روش های متفاوتی میباشد و در بازه زمانی جداگانه ای انجام میشود .
نکات مهم :
نکته ۱ : برای انتخاب کد رشته محل های نیمه متمرکز محدودیت خاصی ندارید و تنها باید مجاز به انتخاب رشته شده باشید .
نکته ۲ : داوطلبانی که قصد ادامه تحصیل در این رشته ها را دارند ، توصیه میکنیم کد رشته محل های مربوطه را در اولین انتخاب رشته های خود قرار دهند .
نکته ۳ : در صورتی که رشته های نیمه متمرکز را در اولویت قرار ندهید و در یک رشته متمرکز ( پذیرش بر اساس رتبه قبولی کنکور ) پذیرش شوید ، بقیه انتخاب های شما بررسی نخواهد شد .
دیدگاهتان را بنویسید